Diari de partida: Mouse Guard (1)





El dissabte 20 de Setembre de 2014, vam estrenar els Maus Guard, un joc de rol on els jugadors encarnen ratolins membres de la Guardia.

Participants :
Carlos: Director de joc.
Marcel: Líder de patrulla, anomenat Hamsy
Míriam: Guardia, anomenat Samblam
Nidia: Guardia, anomenat Briane



Vam jugar la primera partida introductòria del llibre bàsic, anomenada El comerciante de grano. Les seves fitxes parteixen de la base de les plantilles fetes per a aquesta aventura.

Tot va començar quant Gwendolyn, la cap de la Guardia, els va encarregar la missió de buscar a un comerciant de gra, que s'havia perdut mentre feia la seva ruta habitual. Fent ús de la seva  intel·ligència i valor, van derrotar a una enorme aranya, van convèncer a un teixó de què els ajudés i finalment, van pactar amb dos ratpenats per a què els hi aconseguissin informació.

El moment culminant de l’aventura va ser quant van convèncer al teixó per a què els ajudés a derrotar una ser coral ratonera, ja que ella havia mort al comerciant de gra.

Apart el líder de patrulla, tenia una missió secundaria, que era assabentar-se de si el comerciant podia ser un traïdor, cosa que així va ser.  També van recuperar el mapa que portava amagat, era un plànol detallat del seu quarter general, Lockhaven.

Així que els nostres herois van triomfar com mai!!

Us seguirem informant de les seves aventures.



Comentaris

  1. I like your information. it's very helpful for me. I truly find joy here.!
    Friv / Kizi

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars